«Живу! Люблю! Пишу! Творю!» Благодійний ювілейний творчий вечір талановитої мукачівки, успішної письменниці, поетеси та прозаїка, художниці, мотанкарки - Валентини Попелюшки.

  «Живу! Люблю! Пишу! Творю!» - під такою назвою 18 травня 2022 року пройшов благодійний ювілейний творчий вечір талановитої мукачівки, успішної письменниці, поетеси та прозаїка, художниці, мотанкарки - Валентини Попелюшки.

У теплій та щирій атмосфері без урочистостей і пафосу та з благородною метою. Задля збору допомоги для наших захисників ,ювілярка запропонувала гостям не купувати квітів, а, натомість, їх вартість пожертвувати для допомоги військовим.

Упродовж кількох годин у читальній залі бібліотеки лунала поезія, спів та теплі слова вітань до ювілярки. Також гості події мали змогу насолодитися яскравими картинами пензля Валентини Попелюшки, декоративним розписом, ляльками-мотанками, створеними нею власноруч.
З вітальним словом виступила директор ЦБС мукачівської міської територіальної громади - Хруник Мирослава, а також передала подяку і дарунок від відділу культури та молодіжної політики.
Під час благодійного творчого вечора було зібрано - 4795 грн., які пані Валентина передала волонтерам ГО "Волонтерський хаб Венеція" для допомоги нашим захисникам.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування