Літературно-патріотичні читання «Сакура квітує-війну руйнує».

 Плинність життя, хмари в небі, жіноча краса – із чим тільки не порівнюють японці своє улюблене дерево – сакуру. Дійсно захоплює подих від цьогорічного цвітіння сакур в Мукачеві.

На жаль, цьогорічне цвітіння прекрасних дерев ,огорнуло наше місто і всю Україну сумними подіями «злощасної війни». Щоб якось долучитись до спільної перемоги, підтримати «духовним словом» – в нашій бібліотеці було організовано літературно-патріотичні читання «Сакура квітує-війну руйнує».

Голова літературного об’єднання «Рідне слово», чудовий педагог та активний учасник наших літературних проєктів - Любов Долинська, наголосила всім присутнім про вагомість, значимість літературної поезії та «велич української мови». Читали свої поезії прекрасні, талановиті мукачівські поетеси: Валентина Попелюшка, Гізела Лімбах, Валентина Кушнір, Оксана Горіна, наша активна читачка і поціновувачка літературного слова - Ірина Лисичка, а також Владислав Станович. Надзвичайним хвилюванням та трепетом декламували вірші студенти Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу. З словами глибокої шани та підтримки наших воїнів , виступила начальниця відділу культури та молодіжної політики управління освіти,культури молоді та спорту Мукачівської міської ради - Ірина Калій, а також подякувала всім шанувальникам «красного письменства» за літературний вклад в розвиток культури та мистецтва нашого міста.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування