У день професійного свята

  З Всеукраїнським днем бібліотек, сьогодні, працівників Мукачівської міської централізованої бібліотечної системи вітали працівники відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради на чолі з начальником відділу Іриною Калій. Пані Ірина привітала присутніх, відзначила вклад бібліотек в розвиток культурного життя міста й нагородила окремих працівників центральної міської бібліотеки ім. О. Духновича (Коваленко О. Й., зав. відділом обслуговування; Теребеші К. О., бібліографа; Товтин Ю. С., бібліотекаря Інтернет-центру) грамотами, подарунками та квітами. 
 Теплі слова вітання з професійним святом, гарні побажання лунали також від голови міськкому профспілки працівників культури міста Маріанни Кешелі. Директор ЦБС, Мирослава Хруник та її заступник, Олена Дьордь окрім привітань колегам, висловили й вдячність керівництву міста за взаємопорозуміння та підтримку. 
  А також, поділилися приємним сюрпризом до свята, який зробив колишній читач нашої бібліотеки. 📚 👍Пан Ярослав повністю оплатив виготовлення сучасних стендів для Мукачівська міська бібліотека для дітей. За що ми йому щиро дякуємо.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування