Творчий вечір відомої мукачівської письменниці Тетяни Рибар

   26 вересня на творчий вечір-спілкування «Чи записують долю словами?» відомої мукачівської поетеси, прозаїка та художниці, члена Національної спілки письменників України, голови літературного об’єднання «Рідне слово», члена творчого об’єднання «Райдуга» та арт-клубу «Палітра-спектр», лауреатки Мукачівської міської літературної премії ім. Ю.Мейгеша та Мукачівської міської літературної премії ім. О.Духновича Тетяни Рибар до міської бібліотеки завітало чимало гостей - друзів, колег по перу та пензлю, рідних, поціновувачів творчості надзвичайно талановитої особистості.
  Надзвичайно цікава розмова пані Тетяни про життєві сторінки долі, про любов до письма і живопису, про любов до світу і людей, а ще читання поезії і прози з вуст авторки - зачаровували і змушували ще і ще раз переконуватись, що тільки щирість душі цієї Жінки робить її такою світлою та багатою на талант і друзів.
  Цього вечора було багато квітів і подарунків, багато теплих слів і щирих побажань, а ще пісень на її слова і не тільки, щирі обійми друзів і рідних створили гарне свято, відлуння якого, впевнені, обов'язково виллється щирою рікою творчості ювілярки.





























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування