Презентація книги «Маленькі історії Дарчика та Міккі»

 Повний аншлаг!!! Справжнє свято дитячої книги. Переповнена зала, дитячий сміх, журналісти - все переплелось в цей день і вилилось в чудову презентацію книги «Маленькі історії Дарчика та Міккі», молодої мукачівської письменниці Жанни Хоми, що відбулася 24 вересня у стінах нашої бібліотеки.

 «Я багато разів уявляла цей день, думала, що говоритиму. А зараз, коли я тримаю у руках свою першу книжечку, здається, я розгубила усі слова.... Шлях до неї був довгим і тернистим. Я жила нею цілий рік.» - саме такими словами розпочала свій хвилюючий виступ молода письменниця.
   «Маленькі історії Дарчика та Міккі» - це збірка добрих та зворушливих казок про справжню дружбу маленького хлопчика та його собаки. Ця книга особлива, адже її герої не вигадані, а справжні! Написана мамою для сина, вона не залишить байдужим жодне дитяче серце!
  З найщирішими вітаннями та побажаннями виступила Голова літературного обєднання – Тетяна Рибар, журналіст та письменниця - Маргарита Лукеча, директор Лучанської загальноосвітньої школи - Надія Іванівна Рубіш, друзі, колеги, рідні. Під час презентації чудовим музичним дарунком для всіх присутніх гостей, став виступ вихованця Мукачівського будинку культури - Георгія Коваленко. А на завершення презентації діток чекали вікторини, цікаві конкурси та подаруночки.
















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування