Екскурсія до бібліотеки

  6 березня на екскурсію до нас завітали учні 9 класу Мукачівської гімназії номер 15 разом з класною керівницею Федак Тетяною Михайлівною.

Спочатку вони відвідали Мукачівська міська бібліотека для дітей , де бібліотекарі розповіли їм про цікаві книги та масові заходи, які проходять у бібліотеці.

Бібліотекар юнацького абонементу Валентина Томишин ознайомила з правилами користування бібліотекою, презентувала книжкові новинки з психології, саморозвитку, вибору професії, літературою нон-фікшн, розповіла, що таке книжкова виставка та запросила до огляд книг з виставки "Слово про Кобзаря", оформлену жо 210 річниці від дня народження Т. Г. Шевченка.
Продовжила екскурсію бібліотекар читальної зали Марія Мікла , яка ознайомила з відділом, його книжковим фондом та розповіла, що таке каталог бібліотеки та як ним користуватися.
Юнаки і юнки відповідали на питання літературної вікторини та з захватом вправлялися в зачитуванні скоромовок.
Також, підлітки відвідали сектор краєзнавчої літератури, де ознайомилися з символікою нашого міста та області.
Учні з цікавістю гортали книги з краєзнавства, зацікавились альбомом відомого закарпатського художника Й. Бокшая, книгами "Почесні громадяни міста Мукачево", "Мукачівський замок Паланок" та ін.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування