Година Державності

      Становлення української державності, побудова громадянського суспільства, інтеграція України у світове та європейське співтовариство передбачають орієнтацію на Людину, її духовну культуру й визначають основні напрями національно-патріотичного виховання молоді.

Отож, з нагоди Дня українського добровольця, з нагоди вшанування пам’яті героїв Карпатської України 16 березня в нашій бібліотеці відбулася Година Державності. Під час якої з молоддю спілкувалися військовослужбовці 27 прикордонного загону Західного регіонального управління ДПСУ імені героїв Карпатської січі - майор Василенко Олександр Вікторович та майстер штаб сержант Медвідь Віталій Михайлович.

В пам’ять всіх, хто загинув у кровавій війні, всіх, кого ми втратили через вторгнення росії – всі присутні схилили голови у «хвилині мовчання».

Про військові будні на Сході України, важкі завдання та численні випробування, які випали на долю наших героїв –розповідали учасники заходу, а також наголосили для присутніх , що патріотизм – це основа духовного становлення громадянина. А характерними ознаками патріотизму є розуміння і сприйняття української ідеї, сприяння розбудові державної незалежності України, готовність до захисту своєї Батьківщини, пошана до історичної пам'яті, любов до рідної культури та мови.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування