Доброчинність для читачів Мукачева

У перший день весни відзначається незвичне свято - Міжнародний день обіймів бібліотекаря.

Звичайно, можна підійти до бібліотекаря і просто його обійняти, та не менш важливими цього дня є: добре слово, гарний намір, хороші книги. Саме так і вчинив колишній читач нашої бібліотеки, добродій, пан Ярослав Iaroslav Orban . Він вже не вперше робить добру справу для нашої бібліотеки - інформаційні стенди, придбані кілька років тому, гармонійно доповнюють оновлену бібліотеку дитячих мрій "Ч.І.З." Мукачівська міська бібліотека для дітей . Сьогодні ж, бібліотекарі раділи від нової порції доброчинності - Мукачівська міська центральна бібліотека імені Олександра Духновича та міська бібліотека для дітей поповнили свої фонди новенькими книгами, які придбав для нас пан Ярослав.

Майже 90 книг на суму 20 тисяч гривень для дітей і дорослих, після бібліотечної обробки, вже дуже скоро будуть доступні широкому загалу.

Від імені бібліотекарів та читачів Мукачева щиро дякую панові Ярославу і гарантую, що придбані ним книги користуватимуться високим попитом серед читачів.

P. S.: саме такі люди, які купують книги для бібліотек чи рятують від війни бодай частинку фонду сільської бібліотеки, а також наші активні читачі - надихають і вселяють надію на те, що зміни на краще у нашому суспільстві не відворотні. Адже, вкладання в інтелектуальний, моральний і духовний розвиток особистості - це інвестиції в майбутнє.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування