Презентація книги Ірини Стефанюк "Тут і там" та "Ти хочеш яблуко?"

   25 березня 2023 року в суботу в нашій бібліотеці відбулася презентація книг: «Ти хочеш яблуко?» та «Тут і там» – Закарпатської письменниці Ірини Стефанюк.

Перша книга «Ти хочеш яблуко?» – це історія розвитку Кохання. Друга «Тут і там» – це історія розвитку Душі. Книги зв‘язані сюжетною лінією. Через героїв першого роману розкривається зміст другого твору», – зазначила Ірина Стефанюк. “Він і вона…Світ емоцій її очима. Зародження і розвиток почуттів… Історія кохання у кожного своя і неповторна, а цінності – незмінні у всіх.

Довідково: Ірина Стефанюк. Народилася 27 листопада 1970 року в м.Долина Івано-Франківської області. В 1993 році закінчила навчання на філологічному факультеті Прикарпатського університету ім.В.Стефаника, за спеціальністю “Вчитель української мови, літератури та німецької мови”. Заміжня. Щаслива у сімейному житті. Виховує двох донечок, 1992 та 1999 років народження. У 2005 році сім’я Ірини переїхала з м.Івано-Франківськ на постійне проживання до м.Ужгород, де і мешкає нині. Захопилася йогою, мала змогу опановувати основні її практики за кордоном. Наразі працює інструктором з йоги.

На написання книги «Ти хочеш яблуко?» Ірину надихнув краєвид моря, який вона побачила на відпочинку за кордоном. «Я поглянула на красу, створену природою і в мене виникло бажання викласти слова в один рядок, які народилися в моїй уяві», – зазначає письменниця.

Як зауважує Ірина Стефанюк, багато в написанні роману зіграла йога, якою жінка займається тривалий час та проводить практичні заняття в одному з спортивно-оздоровчих комплексів Ужгорода. Саме етапи очищення душі(як і в йозі) яскраво змальовані через призму стосунків героїні Лани та її чоловіка.
Цікавою для учасників зустрічі була тема про людську ауру та вподобання самої авторки.      Багато запитань стосувалося занять з йоги. Як каже п. Ірина: «Важливо, щоб вся одержана енергія витрачалася правильно, а коли закінчується – поповнювалася коректними способами. Якщо аура здорова і всі чакри працюють гармонійно та злагоджено, так і відбувається. Але якщо існують проблеми на духовному рівні, Енергія не може вільно текти по тілу, вона буквально «витікає». А людина, втративши стільки необхідних їй життєвих сил, стає дратівливою, втомленою, сонливою, апатичною».

Пані Ірина люб’язно подарувала книги до нашої бібліотеки. Отож чекаємо на поціновувачів літературних новинок .




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування