Літературна вечірка-паті "Зимуємо! Святкуємо! Релаксуємо!"

 

Найбільш казковий час року – період Новорічно-Різдвяних свят. І це недивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на добро, сподівання на краще майбутнє, віру у нові успіхи та перспективи…
Любі читачі нашої бібліотеки! Шановні друзі та гості нашого міста!
Ось і завершується ще один рік. Дякуємо за те, що ви були з нами, за любов до книги, а тим, хто подарував нам примірники нових видань - ще й за турботу про поповнення бібліотечного фонду.
У цей непростий рік, сповнений карантинних обмежень, наша бібліотека, декоруючи приміщення і фотозони, формуючи добірки для новорічно-різдвяного читання, організовуючи заходи в режимах онлайн/офлайн, старалися допомагати кожному відвідувачу перейнятися духом свята і психологічно налаштуватись на приємну хвилю читання та спілкування.
Попереду Новорічні та Різдвяні свята і, незважаючи на тривогу у серцях, в душах все-таки відчувається тепло та віра у світлий завтрашній день.
У новому році ми будемо і далі інформувати вас про цікаві факти та події, пов’язані з читанням, про дивовижний і чаруючий світ книг, про найоригінальніші творчі задумки бібліотеки, цікаві ідеї та проєкти, які втілюватимемо в життя разом з вами.
Так от! Завершальним дійством 2021 року стала наша літературна вечірка-паті «Зимуємо! Святкуємо! Релаксуємо! ». Всі присутні мали можливість зануритись в «зимову нірвану» прекрасної поезії. Ця святкова поезія звучала як камертон, щоб можна було відрізнити щирість від неправди, співчуття від байдужості. Вона, як джерельна вода дуже потрібна нам усім, бо хтось же повинен нас примусити увірувати у добро і щедрість світу…





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування