Гори кличуть (до Міжнародного дня гір)

 


11 грудня відзначають Міжнародний день гір, встановлений за рішенням 57-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у січні 2003 року.
Чарівні Карпати завжди закохують своїми барвами. Найчастіше всім, до вподоби красиві водоспади, озера, кришталево-чисті ріки, могутні вершини… Пропонуємо вашій увазі популярні місця в Карпатах, відвідавши які, ви будете сповнені незабутніх вражень. А мандрівку в гори пропонуємо вам розпочати з ознайомлення з нашою виставкою-релаксом «Гори кличуть…»
Ну от і зимонька-зима! Тому, хто по-справжньому «хворий» на тему подорожей, хто прагне пізнати краще свій край, ми пропонуємо зимовий туристичний сезон відкрити мандрівкою в гори. Рубрика «Популярний маршрут», пропонує мандрувати промаркованими карпатськими стежками, п’яніючи від чистого повітря, красивих панорам, що відкриваються на вершинах гір...
Суперактивна зима -рубрика «Адреналін», присвячена тим, хто не боїться, але має голову на плечах. Теми рубрики пропонують розроблені маршрути в гори, спуски по наших гірських річках, захоплюючі подорожі на автомашинах...
Готуємо на природі! Цікава і смачнюча рубрика «Карпатська кухня» навчить вас готувати страви гуцульської, угорської, словацької та кухонь всіх національних меншин, варити смачну юшку, бограч, банош та інші смачні страви на природі.
Отож наші «літературні підбірки», гадаю, стануть вам у пригоді та ознайомлять з цікавими місцями відпочинку у нашому краї та сусідніх областей, розкриють промарковані туристичні шляхи, навчать як поводитись при екстремальних обставинах, як складати рюкзаки, палатки, які речі найбільш необхідні для подорожі в горах.
Щасливих мандрів та суперадреналіну від карпатського колориту та омріяних подорожей Карпатами!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування