«Така моя душа…»

         В Мукачівській міській бібліотеці відбувся творчий вечір поета, учасника бойових дій в Афганістані, Валерія Степанова. Зустріч проходила в дружній та невимушеній атмосфері у формі діалогу. Відповідаючи на запитання ведучої Лілі Гліби, автор розповідав про своє дитинство, юні роки, спогади про службу  в Афганістані та перші творчі спроби.
         Вдячні, теплі слова про творчість, і зокрема, збірку віршів поета „Контингент: Казкад – Карпати” висловив  підполковник юстиції Захарчук Іван Іванович. З вітальним словом виступили гості вечора Валентин Черніков, Олександр Куцило та Тетяна Черненко.
         Подарунком для Валерія Степанова стали музичні композиції на його вірші, виконані бардами театру гумору “Шарж” з м. Ужгород Сергієм Соболем та Робертом Голованенком.
         Впродовж вечора звучали вірші поета на різну тематику, особливо зворушив присутніх вірш поставлений на музику „Мама”.
         До привітань дорослих долучилися і учні загальноосвітньої школи №4, з найкращими побажаннями авторові на його творчій ниві.
         Всіх присутніх зацікавила і книжково-ілюстративна виставка „Така моя душа...”, на якій були представлені не тільки книги поета, але і його малюнки.


















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування