Презентація книг Оксани Коваленко «Чаламада» та «Життя триває!»

     20 грудня  відбулась презентація книг Оксани Коваленко, яка народилася і проживає в Мукачеві.

В липні 2016 року стала засновницею бард-клубу «Аквамарин», що спонукало її не лише до зустрічей творчої спільноти міста, але й до залучення цієї спільноти до проведення літературних фестивалів та безлічі інших мистецьких заходів. Таким чином, занурившись у спілкування з непересічними творчими особистостями, Оксана Коваленко почала писати й сама.

Так у 2021-му році зʼявилася на світ книжка «Пастораль-ХХІ». А тепер ми вже маємо нагоду читати нові книги пані Оксани: збірку оповідань «Чаламада» та роман «Життя триває!»
«Ви знаєте,у мене склалося враження, ніби за вами бігло сто собак, коли ви це писали, Оксаночко!» - сказав про роман «Життя триває, один з найавторитетніших письменників сучасності - Дмитро Михайлович Кешеля.
Бо саме, цей величний письменник краю має чималий вплив на творчість та написання книг пані Оксани.
Загалом, сам твір «Життя триває» - це легкий роман, де описані події, які сталися насправді, а також занурюють читача у «світ прекрасних і добрих чеснот» людей. За словами самої авторки: «Ця книга бадьорить!».
Збірка «Чаламада» - має назву автентичного закарпатського салату, в якому багато різних інгредієнтів. Сама книга написана у формі оповідань, де є гумор, сатира, спогади, гіркота та кумедні життєві випадки.
Сподіваємось, читачеві сподобаються ці нові видання у наш час, коли ми усі потребуємо підтримки одне одного!
Дякуємо пані Оксані за подаровані книги нашій бібліотеці!









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування