Презентація книги «Мукачівський замок «Паланок».

 24 листопада у читальній залі Центральної міської бібліотеки ім. О Духновича відбулася презентація книги «Мукачівський замок «Паланок», автором якої є науковий співробітник Мукачівського історичного музею Олександр Цільо.

Про важливе значення книги з історії замку, який є визначною візитівкою не тільки Мукачева, але й України говорили завідувачка відділом обслуговування Центральної міської бібліотеки ім. О Духновича Ольга Коваленко, рецензент книги, доктор історичних наук, завідувач кафедри суспільних дисциплін МДУ, майор ЗСУ Олександр Млавець, директор Мукачівського історичного музею Михайло Белеканич, письменниця, художниця та завідувачка Мукачівським літературно-мистецьким музеєм Тетяна Рибар та присутні на зустрічі екскурсоводи міста.

Присутнім було цікаво почути і розповідь самого автора книги, наукового співробітника Мукачівського історичного музею Олександра Ціля про ідею та сам процес написання книги про замок, вивченню історії якого присвятив більшу частину свого життя.
Книгу-фотоальбом видано за рахунок Програми розвитку культури і мистецтв Мукачівської міської територіальної громади.
Кошторис витрат, пов’язаних із друком видання складає 135 тис. грн.
Частина книг буде передана до бібліотек Мукачівської міської територіальної громади та Мукачівського історичного музею для ознайомлення з історією замку широкого загалу читачів.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування