Знайомство з українською письменницею, волонтеркою Людмилою Охріменко. Презентація книги "Оскар".

     17 листопада 2022 року в читальній залі нашої бібліотеки відбулося знайомство з українською письменницею, волонтеркою Людмилою Охріменко.

Бібліотекар читальної зали Марія Мікла представила гостю присутнім та запросила до слова. Неймовірно теплою та щирою атмосферою була перейнята авдиторія.

Пані Людмила, так захопливо анонсувала власні творчі доробки, що в присутніх одразу виникало бажання їх прочитати. На сьогодні, українською мовою видано 5 романів авторства Людмили Охріменко: "Пригоди мухи в окропі на окупованій території", " Легка поведінка" , " Пригоди дорослого Буратіни жиночої статі", "Волонтерські історії", "Оскар". Особливістю творів Людмили Охріменко є те, що засновані вони на реальних подіях, а герої книг - прототипи реальних людей.
Звичайно, не обійшлося і без прем'єри. Роман "Оскар" авторства Людмили Охріменко заслуговує особливої уваги, адже минулоріч саме цей твір отримав спеціальну відзнаку у Міжнародному літературному конкурсі "Коронація слова - 2021" та визнаний найкращим твором на воєнну тематику. Щиро вдячні авторці за подарований примірник новинки. І вже найближчим часом книгу зможуть прочитати й користувачі абонементу.
Директорка бібліотеки Мирослава Хруник Miroslava Burch подякувала пані Людмилі за цікаве знайомство та подарувала авторці, на добру згадку, книгу-фотоальбом про Мукачівщину. Зі словами вдячності про цікаву зустріч виступила журналістка, громадська та культурна діячка, поетка - Маргарита Лукеча , та подарувала гості поетичний дарунок - власний вірш "Заміжня жінка". Присутні, серед яких були представники бібліотечної спільноти Мукачівської територіальної громади, волонтери, громадські активісти, користувачі бібліотеки з числа ВПО, читачі - давали запитання гості, спілкувалися, робили фото на згадку.












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування