Тренінг «Медіаграмотність: практичні навички».

    7 листопада, для бібліотекарів ЦБС та користувачів (з числа ВПО) центральної бібліотеки ім. О. Духновича відбувся тренінг «Медіаграмотність: практичні навички», який проводиться в рамках проєкту «Медіаграмотність для молоді» за підтримки посольства США в Україні. Тренерами виступили працівники інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» Закарпатська Обласна Універсальна Наукова Бібліотека ім.Ф.Потушняка Вікторія Замула та Любов Толстова.
Метою цього заходу є: надання слухачам зручного інструментарію для вивчення медіаграмотності. Підвищення певних знань і умінь з основ медіаосвіти та аудіовізуальної грамотності, розуміння ролі та значення медійного світу в професійному та особистісному становленні людини.
Під час тренінгу присутні дізнавалися, як розрізняти достовірну інформацію від фейків, орієнтуватися в медіа просторі та тенетах соцмереж, "відфільтровувати" потік інформації, тощо. Взяли участь в практичних заняттях. Переглянули трейлер до фільму "Соціальна дилема", який рекомендовано до перегляду кожному користувачеві та споживачеві інформації.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування