Книжкова РR-компанія «Хто читає-той перемагає!»

 В рамках проведення книжкової РR-компанії «Хто читає-той перемагає!» для юнацтва нашого міста, 20 жовтня до нас завітали студенти Вищого професійного училища №3. А це майбутні слюсарі, електрики, бухгалтери та радіомеханіки.

Юні читачі, які прийшла до біліотеки ім.О. Духновича, мають безліч захоплень та досягнень, як у навчанні, так і у спорті. Вони активно навчаються, займаються, благодійністю, волонтерством та залюбки читають і реалізовуються у всіх сферах життя нашого міста.

Отож юні першокурсники мали можливість ознайомитись з роботою всіх відділів нашої бібліотеки, обрати для себе цікаві книги для читання, а також провели цікаву зустріч з молодою поетесою Андріаною Мухою. Під час зустрічі вона презентувала для присутніх свою книгу– «Сила маленької жінки», ділилася секретами свого « успіху», тощо.

Сучасній молоді випало на долю багато випробувань. Особливо – молоді українській. І пандемія, і війна, і усілякі інші економічні катаклізми світового масштабу. Проте, молодь ставиться до цього, як до своєї почесної місії і ні про що не жалкує! З такою молоддю ми все подолаємо!

ЧИТАЄМО-ПЕРЕМАГАЄМО!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування