Презентація книги Василя Лавера «У тіні Ердеґа»


25 квітня в нашій бібліотеці відбулась презентація книги Василя Лавера «У тіні Ердеґа».
Довідково: Василь Лавер - кандидат фізико-математичних наук, музикант, письменник. Народився в 1986 році, в Ужгороді. Закінчив математичний факультет УжНУ, спеціальність - прикладна математика. Працює доцентом на факультеті інформаційних технологій УжНУ. Є гітаристом місцевих музичних гуртів „Обрій”, „The Symbioz”. Пише з 2013-го року. Його твори друкувалися у кількох колективних збірках українського горору, в тому числі і в збірці, присвяченій сплаттерпанку.
«У тіні Ердеґа» – це спроба автора якнайповніше висвітлити різні аспекти оточуючої дійсності, не оминаючи і такі, що не є комфортними для обговорення. У своїй дебютній збірці «У тіні Ердеґа» Василь Лавер торкається одвічних питань боротьби Добра і Зла, Правди і Кривди. Протягом сімнадцяти коротких історій читач разом із героями збірки матиме змогу пережити широкий спектр емоцій – від страху і відчаю, до віри та надії.
Під час презентації автор зачитував деякі оповідання із збірки, а також залюбки відповідав на питання нашої аудиторії. Як на мене, хоч це була презентація «книги жахів» та загалом вона вдалася неймовірно позитивною та цікавою.














Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування