Презентація книги Сергія Тихого "Перемагають лише переможці"

Відомий український журналіст Сергій Тихий презентував у Мукачеві власну книгу "Перемагають лише переможці".

Сьогодні у Мукачівській міській центральній бібліотеці ім. О. Духновича відбулася зустріч із заслуженим журналістом України, головним редактором оперативної аналітики Укрінформу Сергієм Тихим, під час якої автор презентував книгу "Перемагають лише переможці".
Півторагодинна зустріч з відомим українським аналітиком переросла в діалог між мукачівцями і автором книги. Було багато запитань, відвертий обмін думками про українське сьогодення та майбутнє. Як зазначив Сергій Тихий, його книга про те, що українцям вже час змінюватись, що перемога не дається будь-кому, а тільки тим, хто її достойний і вірить у неї. Тому нам, українцям, необхідно позбавлятися заниженої самооцінки, треба переставати бути вічно ображеними, перестати нити і вічно скаржитися на обставини. І тільки тоді, коли ми позбудемося комплексу жертви, коли змінимо ментальний код нації, ми остаточно переможемо.
Розділи книги побудовані за принципом питання-відповідь. Запитання виникли із блогів автора на Фейсбуці. Вони - про наше сьогодення на тлі україно-російської війни ХХI століття, тому він називає їх з воєнним “відтінком” - блог-пост. По одному блог-посту поставлено, як епіграф до кожного розділу.
Якщо вас зацікавила книга "Перемагають лише переможці" Сергія Тихого, можете звернутися до Мукачівської міської бібліотеки, фонди якої від сьогодні поповнилися новою книгою з автографом від автора.

Про автора та книгу:

Сергій Тихий –заслужений журналіст України, учасник розробки та керівник кількох помітних проектів на медіа-ринку України, серед яких газети «Республіка», «День», «ВВ», «Газета по-киевски». Нині- головний редактор оперативної аналітики ІА «Укрінформ». 
Про книгу. У своїй книзі Сергій Тихий звертається до співвітчизників, до людей, котрі вболівають за майбутнє України. Автор зауважує, що перемога дається лише тим, хто її достойний і вірить в неї.Сергій Тихий акцентує на тому, що українцям час змінюватись, необхідно позбавлятися заниженої самооцінки, треба переставати бути вічно ображеними та упослідженими, не можна вічно скаржитися на обставини і чиюсь злу волю. Звідси й назва книжки - «Перемагають лише переможці».
Працюючи над книгою Сергій Тихий спеціально поговорив з відомими українцями: кінорежисером, лауреатом Шевченківської премії Ігорем Кобриним, доктором політичних наук Володимиром Куликом та журналісткою Ольгою Мусафіровою. Інтерв’ю з ними опубліковані на сайті Укрінформу, а найяскравіші деталі з них – в книзі «Перемагають лише переможці».
Розділи книги побудовані за принципом питання-відповідь. Мова там про те, про що має запитувати себе кожен з тих, хто хоче в деталях представляти собі ту Україну, якої він чи вона прагне, хоче, щоб саме в такій країні жили та пишалися нею нащадки. Запитання ці виникли із блогів автора на Фейсбуці. Вони- про наше сьогодення на тлі україно-російської війни ХХІ століття, тому Сергій Тихий називає їх з воєнним «відтінком» — блог-пост. По одному блог-посту поставлено, в якості епіграфу до кожного розділу.
















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування