«ДЖОЙНТ» – благодійна місія довжиною в 100 років


Шановні мукачівці та гості міста!
7 вересня 2015 року о 15.00 год. запрошуємо вас на відкриття виставки «100 років Американському Єврейському Розподільчому Комітетові «Джойнт».

Експозиція представляє рідкісні світлини, на яких розкрито вікову історію добрих справ найбільшої єврейської благодійної організації.

Виставка подорожує територією України з 2014 року.

До Мукачева вона приїхала з Берегова і діятиме по   9 вересня 2015 року у приміщенні Інтернет-центру Мукачівської міської центральної бібліотеки (вхід з вул. Духновича) з 9.00 год. до 18.00 год.

Довідка. Американський єврейський розподільчий комітет «Джойнт» утворений в 1914 році для надання допомоги євреям на території Європи, що постраждали від I Світової війни. За сто років своєї роботи Американський Єврейський Розподільчий Комітет «Джойнт» надавав допомогу громадам у кризових ситуаціях по всьому світу, а також неєврейському населенню у випадках природних, економічних техногенних катастроф, збройних конфліктів, тощо.
В Україні представництво АЄРК «Джойнт» відновило свою діяльність в 90-ті роки минулого століття, активно здійснюючи допомогу не лише єврейському населенню, а й українцям. З весни 2014 року «Джойнт» працює й у зоні проведення АТО на Сході України. 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування