Бібліотечний міні кінотеатр до Дня українського кіно

12 вересня в Інтернет-центрі міської бібліотеки з нагоди Дня українського кіно відбувся перегляд  української розважальної сімейної комедії «Трубач»,  яка на даний час є найдорожчим дитячим фільмом в історії вітчизняного кінематографу.
Про історію українського кіно, цікаві факти із життя українських кінорежисерів розповіла присутнім завідувачка Інтренет-центру Мирослава Загорчак.  Особливу увагу вона звернула на колекцію дисків відреставрованих фільмів відомого українського кінематографіста Юрія Іллєнка та інформаційну виставку «Актори та актриси незалежної України».
Перед переглядом музичного фільму "Трубач", Мирослава Дмитрівна коротко розповіла сюжет фільму в якому йдеться про юного трубача дитячого естрадно-духового оркестра Миколу Шевченка. Він не тільки талановито грає, але і пише власну музику, привертаючи увагу всесвітньо відомого музиканта Юджина Гайсина, який гастролює в місті. Це абсолютно київська історія про суперництво двох дитячих оркестрів. Все як у дорослих — любов, інтриги, заздрість і звичайно добро, яке перемагає зло.
        Глядачів бібліотечного міні кінотеатру замість попкорну та кока-коли пригощали виноградом та цукерками.
        Перегляд комедійного фільму додав присутнім чудових емоцій та гарного настрою на вихідні дні.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування