6 грудня - Свято доблесті і мужності

 

Щорічно, 6 грудня, в день ухвалення закону України «Про Збройні сили України»(1991 р.) відзначається День Збройних сил України.
Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у кривавих війнах та конфліктах від Київської Русі і до нашого часу.
До Вашої уваги виставка-гордість «Свято доблесті і мужності» у вітринах нашої бібліотеки. На виставці представлені видання, в яких розкривається історія формування військово-морських, повітряних та сухопутних сил України від сивої давнини до сучасності, хроніка історії руху добровольчих батальйонів, їхній бойовий шлях і сучасний стан безпосередньо з уст учасників подій на Сході України; героїчний шлях "кіборгів" Донецького аеропорту; монографічні дослідження, присвячені висвітленню правових і наукових основ вогнестрільного зброєзнавства, а також книги про різні види зброї.
Усіх причетних до цього свята, вітаємо з Днем Збройних Сил України - бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, багатирського здоров’я, звершення всіх ваших мрій та МИРУ!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування