Зустріч з письменниками в рамках проекту "Мереживо. Літературні читання в містечках України"


26 лютого відбулася зустріч мукачівських читачів з сучасними українськими письменниками Іриною Цілик та Артемом Чехом. Це було неймовірно цікаве півторагодинне спілкування з велелюдною та різновіковою читацькою публікою. Як і зазначалося в анонсі, говорили: про книжки авторів – перші, щойно з друку та ті, що у планах; про кіно – здебільшого документальне; про війну – адже Артем не з чуток знає про війну на сході України, бо відслужив солдатом ЗСУ у АТО; про любов – адже Ірина та Артем подружжя; про дорослих та про дітей - кому й адресовані книги обидвох авторів.
Жваве спілкування гостей з мукачівськими читачами завершилося не менш активною фотосесією 
Окрема подяка, модератору зустрічі Anastasia Levkova та організаторам - ГО «Український осередок Міжнародного ПЕН-клубу» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». 
Презентовані сьогодні книги Артема Чеха "Точка нуль" та Ірини Цілик "Глибина різкості" й "Таке цікаве життя" - наша бібліотека отримала в дар від видавництв - Видавництво Vivat, Meridian Czernowitz, Видавництво Старого Лева . Також, висловлюємо щиру вдячність видавництвам ЧитариумАДЕФ-Книга та Дуліби за підтримку ініціативи ГО «Український осередок Міжнародного ПЕН-клубу» та подаровані бібліотекам книги.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування