Мороз по шкірі... вчора в центральній міській бібліотеці ім.О Духновича побували гості та ще й які!! командир ракетно-артилерійського дивізіону військової частини польова пошта В.....підполковник Анатолій Гунченко та завідувач відділу внутрішньої політики міськвиконкому, учасник бойових дій в зоні АТО Іван Лендьєл і вручили колективу Подяку за благодійну допомогу воїнам АТО. Це вражаюче!! Підполковник А.Гунченко свою коротеньку відпустку присвятив, щоб особисто подякувати окремим колективам бюджетних установ міста за благодійну підтримку воїнів АТО. З хвилюванням у голосі він повідомив, що найменша матеріальна допомога на цій війні неоціненна і тільки завдяки волонтерській допомозі на Сході відбуваються позитивні зміни. До слів А. Гунченка приєднався і Іван Лендьєл.
 Директор ЦБС О. Стадник подякувала за нагороду. У своїй коротенькій промові вона відзначила, що працівники бібліотеки, а це жінки, не тільки своєю невеличкою фінансовою допомогою та молитвами за воїнів наближають закінчення цієї безглуздої війни, а й своїм основним завданням вбачають перемогу в інформаційній війні, бо відомий вислів "хто володіє інформацією, той володіє світом" на сьогодні має надзвичайно велике значення.
 На зустріч прийшли члени літературного об'єднання "Рідне слово", громадсько-культурних організацій "Русский дом", "Шалом!" та активісти бібліотеки. Раїса Мойсей подарувала гостям квіти, а Тетяна Коструб'як - оберіг - ляльку-мотанку.
 Спасибі за подяку і довір'я.












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування