Ярмарок небайдужості

7 квітня, незважаючи на примхливу квітневу погоду, біля будівлі Мукачівської міської книгозбірні було людно – доброзичливі мукачівці і гості міста відвідували благодійний ярмарок «Душу зцілює добро», який відбувся в рамках бібліотечного доброчинного проекту «Христос Воскрес! Воскресни МИЛОСЕРДЯ».
Передували ярмарці різноманітні творчі акції Мукачівської ЦБС:  «Підвішена книга», «Гарний настрій – воїну АТО»,  «Даруючи картину – подаруй життя», «Книга – воїну АТО» та майстер-класи з писанкарства, виготовлення книг, великодніх сувенірів тощо. Надзвичайно приємно, що на клич бібліотеки відгукнулись чимало добрих людей: місцеві художники і літератори, кондитери і волонтери, громадські діячі і школярі.
Тож на відвідувачів ярмарки цього дня чекали пасхальні віночки, ляльки-мотанки, обереги, писанки, книги, фенечки, різьблені свічки ручної роботи, картини, дитячі поробки і малюнки, солодкі вироби і ще багато іншої святкової сувенірної продукції, яку кожен мав можливість придбати за помірну ціну.  А ще майстер-клас з писанкарства, який прямо на вулиці проводили для бажаючих представники ГО «Молодіжні ініціативи Закарпаття».
Небайдужість перехожих приємно вразила – люди зупинялися, купували вироби навіть за більшу ціну, ніж їм пропонували і навіть просто кидали гроші до скриньок. Радує, що скрутний час не  позбавив нас людяності, доброти, щедрості  і любові до ближнього. Спільними зусиллями вдалося зібрати 2720 грн., які найближчим часом будуть передані хворому бійцю 128 механізованої бригади, який зараз перебуває на лікуванні в Мукачівському шпиталі.


















Висловлюємо вдячність за співпрацю літературному об’єднанню «Рідне слово», волонтерському руху  ГО «Народна рада Мукачівщини», Арт-клубу «Палітра-Спектр», волонтерській організації «Рух підтримки закарпатських військових», викладачам ДХШ ім. М. Мункачі, товариству російської культури «Русский дом», волонтерській групі «Серце патріота», свічковій майстерні «АІТ» та милій пані, яка спеціально для відвідувачів ярмарки напекла свіженькі патріотичні мафіни, а сама побажала залишитись невідомою.

Особлива подяка за активну підтримку в організації та проведенні ярмарку ГО «Молодіжні ініціативи Закарпаття», зокрема Денису Соболю, Катерині Лисенко та Альоні Тищенко та всім, хто не став осторонь і долучився до цієї благодійної справи. Адже лише небайдужістю, підтримкою та взаємодопомогою ми зможемо змінити на краще себе і свою країну!








АНОНС!

Друзі! З нагоди Всесвітнього дня космонавтики та авіації запрошуємо Вас здійснити Он-лайн подорож «Космос – дорога без кінця», під час якої ви почуєте вражаючі відомості про історію та досягнення світової і вітчизняної космонавтики, побачите цікаві презентації про Юрія Гагаріна та Леоніда Каденюка, переглянете відеофільм „Путешествие на край Вселенной. Все о Космосе” та візьмете участь у космічному квесті.

Чекаємо на вас: 14 квітня о 16.00 год.
в Інтернет-центрі міської бібліотеки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування