Презентація книги Андріани Мухи- «Сила маленької жінки».

    Успішні жінки Закарпаття та реальні життєві історії, література, поезія, письменство, війна в Україні, життя українців за кордоном та сьогоднішні реалії молоді. Все це переплелось 28 травня на презентації книги Андріани Мухи- «Сила маленької жінки».

За словами авторки, письменством почала займатись ще в шкільні роки, багато читала, займалась самоосвітою, вивченням мов. І у свої 22 роки реалізувала мрію дитинства – випустила першу авторську книгу під назвою "Сила маленької жінки".

Видання складається із 21 розділу, кожен особливий та не схожий на попередній. Книга оздоблена чудовими жіночими світлинами.

Презентація відбулась в чудовій неймовірно теплій літературній атмосфері за участі студентів Мукачівський кооперативний фаховий коледж бізнесу та їхніми педагогами, а також представники Мукачівська Молодіжна Рада . Під час презентації книжковий блогер Юлія Чорій розповіла про знайомство з авторкою, поділилась прочитаною книгою та розповіла про роботу над електронною версією книги – "Сила маленької жінки".
Чудовим поетично-ліричним доповненням став поетичний доробок юного студента коледжу Олександра Легара, який презентував власного вірша "Тебе весь час чекаю".

Отож, година літературного спілкування була переповнена світлими емоціями, знайомством з літературними новинками, рецептами «власного успіху» від авторки у свої 24 роки, та сподіванням усіх нас на краще мирне майбутнє…
Дякуємо Андріані за подаровані книги для нашої бібліотеки.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування