ВЕЛИКИЙ ЗБІР ДЛЯ ЗСУ!

   Палац культури і мистецтв, Мукачівський драматичний театр, Мукачівський історичний музей, Централізована бібліотечна система Мукачівської міської територіальної громади, Мукачівська дитяча школа мистецтв ім. С. Мартона, Мукачівська дитяча художня школа ім. М. Мункачі, Мукачівська хорова школа хлопчиків та юнаків, Комунальна установа “Центр громадськості та національних культур” Мукачівської міської ради за підтримки Відділу культури та молодіжної політики ОБʼЄДНАЛИСЯ для спільної мети.

Ми запускаємо збір коштів на придбання автомобіля для Збройних Сил України, який буде використовуватися для важливих завдань на користь нашої країни.
Протягом двох місців (квітень-травень) відбуватимуться різні культурні заходи, відвідуючи які, ви зможете донатити та стати частиною великого збору. (Слідкуйте за анонсами на офіційних сторінках даних закладів культури).
Звертаємося до вас з проханням приєднатися до збору.
Маленький внесок від кожного з нас стане великим кроком досягнення нашої спільної мети.
Ваша підтримка та участь у цій справі має вирішальне значення для успішного виконання завдань, пов'язаних з обороною та безпекою нашої держави. Збір коштів на автомобіль - це не лише допомога в матеріальному плані, але й прояв підтримки і визнання важливості нашої роботи для миру і безпеки в Україні. Кожен ваш внесок є важливим кроком до забезпечення здатності наших захисників виконувати завдання.
Дякуємо за вашу підтримку та готовність допомагати!

З повагою культурний фронт міста над Латорицею.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування