17 травня 2023 року для старшокласників проведено інформаційну зустріч з представниками факультету математики та цифрових технологій УжНУ.

    Під час зустрічі були висвітлені питання щодо доцільності вищої освіти, важливості математики, цифрових технологій та програмування. Також розглянуто питання, в чому переваги спеціальних ІТ-курсів, а в чому перевага вищої освіти. Поговорили і про важливість слідкування за здоров'ям в наш час, коли технології заповнили наше життя.

Відкрив зустріч Цифра Володимир Іванович, начальник відділу загальної середньої освіти Управління освіти, культури, молоді та спорту м. Мукачево Мукачівської міської ради. На завершення Володимир Іванович пояснив деякі питання вступу до закладів вищої освіти (ЗВО) і наголосив на важливості підготовки до НМТ.
Зацікавлені запрошуються до вступу за спеціальностям факультету математики та цифрових технологій УжНУ, зокрема "124 Системний аналіз", а також "Математика", "Прикладна математика", "Середня освіта".
Хто не зміг відвідати зустріч або має бажання отримати додаткову інформацію, звертайтеся за телефоном +380987783194 та наступними ресурсами:
Telegram: https://t.me/sato_uzhnu (Системний аналіз УжНУ)
Youtube-запрошення: https://youtu.be/AjS7XdllxHw
Сторінка на сайті УжНУ: https://www.uzhnu.edu.ua/uk/cat/mdt-sysanalis/history

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування