Екскурсія бібліотекою

     Цьогоріч, квітень місяць знаменує ювілейну дату з дня народження Олександра Духновича (220 років з дня народження), видатного Просвітителя і Будителя краю. Ім’я якого з гордістю носить наша бібліотека.

З цієї нагоди ми започаткували цикл екскурсій для освітніх закладів нашого міста.

Отож, сьогоднішніми нашими гостями (04.04.2023) були майбутні педагоги, а саме, студенти першого курсу відокремленого структурного підрозділу «Гуманітарно-педагогічного фахового коледжу Мукачівського державного університету» (ВСП «ГПФК МДУ» (викладачі – Алмашій Є.В та Карнакова Г.О.)

На студентів чекало чимало пізнавальної та інформаційно-просвітницької інформації від наших працівників.

Станович Неля - розповіла присутнім про роботу юнацького абонементу, провела короткий екскурс «книжковим світом». Найбільшу зацікавленість студенти виявили до старовинних книжкових реліктів, які зберігаються в нашій бібліотеці.

Мікла Марія – ознайомила присутніх з роботою читальної зали, провела бібліографічний огляд книг та познайомила з сучасними словниками, довідниками та різними довідковими виданнями.

Лещинець Світлана – підготувала цікаву та пізнавальну інформацю з історії нашої бібліотеки, про роботу колективу та, звичайно розповіла про життя і діяльність Олександра Духновича. На завершення екскурсії кожен учасник отримав інформаційні буклети про бібліотеку, які підготувала провідний бібліограф Теребеші Катерина.

Отож, дорогі мукачівці та гості міста радо чекаємо Вас в нашій бібліотеці.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування