«З Україною в серці, в Україні живу…»

   «Цьогоріч День Незалежності України має для всіх українців особливе значення. У нас триває війна і окупанти скаженіють від своєї безпорадності. Українці ж продовжують гідно протистояти нелюдам й вражати світ своєю незламністю. Щиро вірю, що зовсім скоро ми гучно святкуватимемо нашу перемогу» — зазначив Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики.

Отож і ми, цьогоріч провели свій захід трошки в іншому форматі. Всі святкові заходи, які відбулись протягом дня об’єднані слоганом - «З Україною в серці, в Україні живу…», що символізують бачення Незалежності України, шану до національних символів та єднанні всіх українців.

Бібліотекарі облаштували низку виставок та літературних столиків в бібліотеці і вітринах нашої книгарні, провели зустріч з мукачівським письменником, поетом - Богданом Сливчуком, який презентував свою книгу для тимчасово переселених осіб «Сіль Землі», а також ознайомив з новими поетичними рядками.

Пройшов флешмоб «Я піднімаю прапор моєї Батьківщини!», в якому взяли участь наші читачі з - Мукачева, Запоріжжя, Луганська та Ірпіня. 31 річницю ми зустрічаємо в умовах війни, яка об’єднала українців!

Разом до Перемоги! Слава Україні!








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування