Бібліотека відновлює роботу!

Приємна новина для наших читачів.

З 10 червня 2020 року, бібліотеки централізованої бібліотечної системи Мукачівської міської ОТГ поступово відновлюють роботу.

Проте, адміністрація Бібліотеки має право вносити корективи в режимі роботи, зважаючи на нові ухвали Кабінету Міністрів та загальну динаміку захворювань у місті, регіоні та країні.


Одразу повідомляємо, що, на жаль, до кінця червня доступ до фондів та приміщень відкритий лише для працівників Бібліотеки.


Щоб узяти книгу на абонемент (додому), просимо читачів зробити попереднє резервування за допомогою служби повідомлень Facebook на сторінці бібліотеки, електронною поштою - mukachevobibl@gmail.com чи при особистому відвідуванні.

Ми змушені будемо відставляти повернуті книги на карантин від 10 до 14 днів. Тому, просимо поставитися з розумінням, якщо книга для резервування тимчасово буде недоступна.

На вході до абонементів бібліотеки відкриваємо рецепцію: І поверх - бібліотека для дітей та ІІ поверх - бібліотека для дорослих, юнацький абонемент (до 3-х осіб одночасно із дотриманням соціальної дистанції та врахуванням усіх засобів особистої безпеки).

Читальні зали будуть ще закриті для відвідування. Доступ до комп’ютерів Бібліотеки також іще буде закритий для користування.

Графік роботи Бібліотеки на цьому етапі: щодня з 10:00 до 17:00 год., з 13:00 до 14:00 - санітарна година, вихідний день - Неділя. Бібліотеки-філії працюватимуть за звичним режимом роботи, але з проведенням санітарної години через кожні 3 години робочого часу.

Підписання обхідних листів буде відбуватися масово, але без участі випускників. Просимо одного представника кожного навчального закладу (можна класу) подати нам обхідні листи своїх учнів.

Після того, як ми перевіримо на відсутність заборгованості книг і підпишемо, представник зможе забрати листи для подальших дій.


Залежно від загальної динаміки захворювань у місті, регіоні та країні, а також зважаючи на нові ухвали Кабінету Міністрів, будемо реалізовувати 3 етап виходу з карантину. Якщо все буде гаразд, повний доступ до Бібліотеки відкриємо для всіх гостей і відвідувачів.

Ми дуже сподіваємося, що все зовсім скоро налагодиться і ми зможемо далі для вас повноцінно працювати!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування