Топ-5 серіалів за книгами (Друга частина)

Для ваших класних карантинних вечорів наша чергова підбірка серіалів за книгами📖🎞
 «Шерлок» — британський мінісеріал компанії «Гартсвуд Філмс», знятий для телекомпанії BBC One. Сюжет серіалу розгортається навколо Шерлока Холмса, відомого героя творів Артура Конан Дойла, та його товариша доктора Ватсона в сучасному світі. Головні ролі виконують Бенедикт Камбербетч та Мартін Фріман. Прем’єра відбулася 25 липня 2010 року. Серіал має 4 сезони, де 3 серії мають формат повнометражного фільму. Як тільки ви почнете дивитися, то вас більше не відпустить зі свого полону цей геній дедуктивного методу.

 «Нічний адміністратор» — британсько-американський мінісеріал режисера Сюзанни Бір, головні ролі в якому виконали Том Гіддлстон, Г'ю Лорі, Олівія Колман, Том Голландер та Елізабет Дебікі. Прем'єра першого сезону із шести епізодів відбулась на телеканалі BBC 21 лютого 2016 року. Серіал базується на однойменному романі Джона Ле Карре. У головного героя разом із британською розвідкою 6 серій на те, щоб спіймати міжнародного торговця зброєю.

 «Під куполом» — американський науково-фантастичний драматичний телесеріал, прем'єра якого відбулася на каналі CBS 24 червня 2013 року. Серіал створено Брайаном Воном за однойменним романом Стівена Кінга. В серіалі 3 сезони, що розповідають про мешканців маленького містечка Честер Міл, які раптово опиняються відрізаними від решти світу загадковим, невидимим і непроникним бар’єром, який оточує місто. Чи виберуться звідти герої серіалу безпечно?

 «Гра престолів» — американський телесеріал у жанрі фентезі, створений за мотивами циклу романів «Пісня льоду й полум'я» письменника Джорджа Р. Р. Мартіна. Дата прем'єри в США — 17 квітня 2011 року. Один із найрейтинговіших серів світу. Протягом 2011—2019 років вийшло 8 сезонів із 8 запланованих. Події відбуваються на континенті Вестерос вигаданого світу, де пори року тривають дуже довго. З наближенням зими Вестерос роздирають політичні інтриги і, пізніше, громадянська війна в боротьбі за владу між кількома державами. Біжіть дивитися, щоб знати, хто помре, а хто залишиться живим.

«Мушкетери» — британський пригодницький телесеріал виробництва BBC, знятий за романом Олександра Дюма «Три мушкетери». Серіал стартував на телеканалі BBC One 19 січня 2014. У серіалі у головних ролях знялися Люк Паскуаліно, Том Берк, Говард Чарльз, Сантьяго Кабрера та Пітер Капальді. У вас всього 10 серій, щоб відповісти собі на запитання, чи мушкетери такі ж на екрані, як і у книзі?

Ваші фаворити пишіть нам у коментарі 👇


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування