Наша підбірка 5-ти серіалів за книгами

Попри те, що спочатку краще прочитати, а потім переглянути екранізацію, ми все ж пропонуємо вам подивитися 5 серіалів знятих за книгами. А після карантину дуже чекаємо у бібілотеці - треба ж порівняти, що краще!?

☑️«Дракула» - нова адаптація "Дракули" Брема Стокера з Класом Бангом в головній ролі, що вийшла 4 січня 2020 року. Серіал вийшов на Netflix і BBC в обсязі трьох півторагодинних фільмів. У ньому Стівен Моффат і Марк Гееттіс переосмислили роман Брема Стокера, додавши пікантності, толерантності, і нових фарб. Що ж залишилося від класичного Дракули?

☑️«Відьмак» - американо-польський фентезійний телесеріал, знятий за мотивами однойменної серії романів Анджея Сапковського. У головній ролі Генрі Кавілл. Прем'єра серіалу відбулася 20 грудня 2019 року на стрімінг-сервісі Netflix. У першому сезоні 8 серій захопливих історій Ґеральта із Рівії. Другий сезон планується до виходу на початку 2021 року. То які там історії у Відьмака?

☑️«11.22.63» - американський міні-серіал, знятий за мотивами науково-фантастичного роману американського письменника Стівена Кінга «11/22/63». Головну роль в серіалі виконав Джеймс Франко. Сам Стівен Кінг виступив одним із виконавчих продюсерів шоу. Прем'єра восьмисерійного серіалу відбулася 15 лютого 2016 року. Що ж відбулося 22 листопада у 1963 році?

☑️«Записки юного лікаря» - британський телесеріал 2012 року від телеканалу Sky Arts з Деніелом Редкліффом і Джоном Хеммом в головних ролях. Серіал є екранізацією однойменного циклу оповідань Михайла Булгакова. Джон Хемм спробував відтворити на екрані образ самого Булгакова, відомого читачам за фотографіями. Чи вийшов за 8 серій у них справжній Булгаков?

☑️«Війна і мир» - британський драматичний міні-серіал, показ якого почався на каналі BBC One 3 січня 2016 года. Сценарій за романом «Війна і мир» Льва Миколайовича Толстого написав Ендрю Девіс. У ролях Наташі Ростової та Андрія Болконського Лілі Джеймс та Джеймс Нортон відповідно. У вас є 6 серій, щоб зрозуміти, чи передали британці атмосферу роману.

✍️ Обов'язково напиши нам свої враження у коментарі!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування