Новорічна бібліопаті!


Любі читачі нашої бібліотеки! Шановні друзі та гості нашого міста! 

Ось і завершується ще один рік . Дякуємо за те, що Ви були з нами, за любов до книги, а тим , хто подарував нам примірники нових видань - ще й за турботу про поповнення бібліотечного фонду.
Попереду новорічні та різдвяні свята і, не зважаючи на тривогу у серцях, в душах все-таки відчувається тепло та віра у світлий завтрашній день.
У новому році ми будемо і далі інформувати Вас про цікаві факти та події пов’язані з читанням, про дивовижний і чаруючий світ книг, про найоригінальніші творчі задумки бібліотеки, цікаві ідеї та проекти, які втілюватимемо в життя разом з Вами.
Завершальним дійством 2018 року стала наша літературна вечірка-паті «Свято починається» за участі літературного об’єднання «Рідне слово». Де в теплому колі спілкуванні ми підсумували пройдений шлях за рік , творчі доробки авторів, поділилися святковими побажаннями та сподіваннями на краще світле добре… А родзинкою заходу звичайно стала іі величність – поезія. Адже вірші наших мукачівських талантів - це дорога до любові. Ця святкова поезія звучала як камертон, щоб можна було відрізнити щирість від неправди ,співчуття від байдужості. Вона – як джерельна вода дуже потрібна нам усім, бо хтось же повинен нас примусити увірувати у добро і щедрість світу…

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування