Любов ніколи не перестає...


Справжнє художнє слово народжується з любові – до людей, світу, Батьківщини. Бо ж перше слово було зронене із великої любові, і слово стало самою любов’ю. Кажуть на світі все змінюється , все проходить, все минає. Тільки дві речі є вічними: МУЗИКА і ЛЮБОВ. 
14 грудня в нашій бібліотеці відбулася довгоочікувана презентація книги - «Любов ніколи не перестає…». Це перша збірка віршів та пісень Людмили Ковач, яку автор плекала у своєму серці декілька років. У зібраних творах відображаються пережиті емоції, біль і радість, розчарування та закоханість, події та важливі етапи життя автора. "Я відкриваю Вам двері у своє життя, даруючи часточку своєї душі. А моя душа живе в моїх піснях і в моєму слові…".
"На мій погляд, не кількістю написаного вимірюється творчий доробок автора, а силою позитивної енергії, вкладеної у слово, пісню та спілкування з людьми. А шанувальників в цей день, було чимало", - каже Маняк Іван Георгійович – секретар Мукачівської міської ради щиро вітав «чудову і талановиту жінку» нашого міста. Сказані слова щирої подяки за вагомий культурний внесок у наше місто, міцну та надійну дружбу, випробувану часом, та різними життєвими подіями від начальника відділу культури - Ірина Калій. Переста Олександр - депутат міської ради щиро вітав пані Людмилу, як неперевершену співачку, поетесу, креативного педагога та чудову жінку нашого міста. Мукачівська поетеса - Маргарита Лукеча «наказала неодмінно писати поезію, творити, співати, а всі буденні справи звичайної жінки - залишити на потім». Мирослава Качур - кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри співу та авторка передмови книги «Любов ніколи не перестає…» побажала й надалі творити віддавати любов людям, через пісню та слово. А далі вітання, квіти, слова щирої подяки від шанувальників та вдячних слухачів нашого дійства. Звичайно неперевершеною родзинкою нашої презентації були пісні у виконанні самої Людмили Ковач, також - Катерини Могилевиць, Мирослави Мишкулинець, Іванни Решко, Христини Железняк та Мартіни Кельман.
Збірка віршів та пісень Людмили Ковач - це щасливе одкровення перед світом. Жінка, яка з вдячністю бере від світу все, що дає Господь, творить прекрасне і вічне задля людей і для людей, в ім’я ЛЮБОВІ.
 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування