"Андрію,Андрію, дай нам надію"

Свято Андрія - це молоді свято,
Нас завжди збиралося досить багато,
Картоплю варили і тісто місили,
Вареники разом швиденько ліпили...
   13 грудня користувачів біліотеки та гостів містами запросили на вечорниці "Андрію,Андрію, даруй нам надію". Тісто не місили, картоплю не варили, проте не менш весело провели час. Перш за все свято Андрія Первозванного є святом духовним, про що і розповів молоді Отець Василь, а молоді було багато: курсанти військового ліцею, студенти Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу, студенти Вищого професійного училища №3 та запрошені гості.
  Розважали своїми піснями Аліна Попович та Вікторія Лопеєва під керівництвом талановитого педагога Сватанова Олега. Другою частиною наших вечорниць був марафон написання листів, присвячений Дню прав людини, що проходить у понад 200 країн світу. 
  В читальній залі була облаштована розгорнута книжкова виставка «Андрію,Андрію даруй нам надію», де були представлені книги по народознавству, мистецтву, історії українських костюмів, релігієзнавству, історії.  На завершення був смачний стіл, яким ми завдячуємо фінансовій підтримці Мукачівського міського відділу культури.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування