"Світ, який ми носимо в собі"

  10 грудня відбувся творчий вечір Володимира Маслова «Світ, який ми носимо в собі». Знаний поет Мукачева святкував свій екватор життєвого шляху - ювілейні 50 років. Володимир за фахом інженер-технолог, а за покликанням душі поет. В його творчому доробку чотири збірки чудових поезій, а також він є співавтором нещодавно презентованої книги «Мукачево- ліричний портрет».
  На ювілейний вечір поета прийшли: члени Мукачівського літоб’єднання «Рідне слово», гості зі Львова, барди, мила й чарівна донечка, та люди закохані в поезію, яка перепліталася з чарівною музикою. Приємною несподіванкою була подарована книга нашій бібліотеці «Иллюзии и реальность», за що велике спасибі автору від усього коллективу. Дві години пролетіли наче мить. 
  «Свій світ», який Володимир привідкрив для гостей став «поетичною нірваною» для всіх присутніх. Було багато класного гумору, були і мудрість, і сміливість і та сила і стиль, які ми звемо в людях харизмою. Такого скупчення самодостатніх особистостей давно не збиралося в нашій залі. Мукачівці, львів’яни, кияни; поети, письменники, музиканти – як же це круто, коли люди творять щастя власними душами, ділячись мелодіями сердець і смакуючи життя натще, не боячись терпкості післясмаку. Адже цю сміливість дарує нам Господь. І саме Він, Творець, вчить нас мистецтву творення.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування