Тиждень дитячого читання у бібліотеці-філії №7 Мукачівської міської ЦБС


„Мукачево читає дітям”
       
І знову, 31 березня,  на Тиждень дитячого читання до бібліотеки-філії №7 Мукачівської міської ЦБС завітали її маленькі читачі – вихованці дитячого навчального закладу №8 «Ластівочка». Тут на дітей чекала цікава зустріч із закарпатською дитячою письменницею, журналістом – Маргаритою Василівною Меденці. Протягом години письменниця не тільки читала вірші (і про рожеву корову, і про щиру качачу дружбу, і про бешкетника-котика, і про невгамовних мишенят…), але й вела повчальну розмову з дітьми, – пояснюючи їм природні явища (про які йшлося у віршах, про спосіб життя та поведінку птахів у природі).
        Маргарита Василівна запропонувала хлопчикам та дівчаткам і самим почитати вірші, а за це вони отримали подарунок від авторки – книгу.
На завершення зустрічі, працівники бібліотеки пригостили дітей та вихователів солодощами. Ця зустріч стала цікавою і для дітлахів, і для вихователів, і для самої письменниці.














Книги запрошують у подорож
       
Продовженням Тижня дитячого читання в бібліотеці-філії №7 став літературний квест «Книги запрошують у подорож», який провела 30 березня для учнів 1 класу ЗОШ №13 бібліотекар Наталія Рубіш.
        Цікаві загадки, веселі ігри, дружні змагання в розгадуванні ребусів та кросвордів, – все це чекало на дітей наступних зупинках квесту: „З якої казки рядки? ”, „Телеграма”, „Реклама”, „В яких казках живуть ці звірі”,
«Щоб героїв відгадати, треба книжечки читати!»













12 причин читати
       
28 березня, вуличною акцією «12 причин читати», бібліотека-філія №7 Мукачівсько міської ЦБС розпочала Тиждень дитячого читання «Запроси до серця книгу», щоб в такий спосіб нагадати, а декому і розповісти про те, чому потрібно читати.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування