МОЛОДЬ за приМИРення!

10 листопада у Мукачівській міській центральній бібліотеці ім. О. Духновича зібралися юні користувачі бібліотеки, щоб разом відзначити Всесвітній день молоді та висловити власні думки з приводу сучасного політичного становища країни.
Завідувачка відділу обслуговування Тетяна Туряниця у інформаційному повідомленні відзначила, саме в цей день на Всесвітній конференції молоді у Лондоні, що проходила з 29 жовтня по 10 листопада 1945 року, була заснована Всесвітня федерація демократичної молоді. Протягом 70 років міжнародне об’єднання молодіжних організацій єднає молодих людей незалежно від політичних і релігійних поглядів, расової та національної приналежності, веде боротьбу за мир, права молоді, незалежність народів, інтернаціональне згуртування прогресивної молоді проти колоніалізму, неоколоніалізму, фашизму та расизму.
Юнаки і дівчата мали можливість долучитися до перегляду патріотичних відеороликів, які закликають любити Україну, її героїв-захисників та народ, який відмовився стати на коліна: «Кожен з нас», «Український тАТО», «Крим – ми з вами».
Перегляд відео спонукав молодь до обговорення неспокійної ситуації на Сході країни. Діти на стікерах записали зворушливі побажання миру рідній державі та закріпили їх на плакаті «МОЛОДЬ за приМИРення!».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування