Книга - найкращий подарунок!

       Напередодні 9 травня депутат обласної ради Андрій Балога завітав до міської книгарні, що в центрі міста з найціннішими для бібліотеки подарунками – книгами.
Це твори для позакласного читання сучасних українських авторів, до прикладу С.Дерманського «Чудове чудовисько» та «Чудове чудовисько в країні жаховиськ», О.Довженка «Вибране», О.Турянського «Поза межами болю», О.Назарука «Роксоляна», М. та С. Дяченків «Королівська обіцянка», М. Вороного «Поезії», М.Матіос «Солодка Даруся» та «Майже ніколи не навпаки».
Надзвичайно вдалим є підбір зарубіжної класики на українській мові.
«Казки для дітей і родини» Братів Грімм, Ф.Купера «Слідопит» та «Піонери», П.Стюарта « Північ над Санктафраксом» та «Бурелов», В.Гюго «Козетта» та «Гаврош», Р.Кіплінга «Легенда з книги Джунглів» та «Казки на всі смаки»   і це все на українській мові!!
Прийдуться до снаги читачам шкільного віку твори М.Гоголя та О.Пушкіна теж на українській мові.
120 книг орієнтовно на суму 6 тис. грн. – неабиякий вклад на підтримку читачів, які полюбляють читати зарубіжну класику та українську сучасну книгу. Слід відмітити, що незважаючи на комп’ютерний бум, любителів погортати сторінки книг є ще чимало.
Відрадно, що подаровані А.Балогою книги надзвичайно потрібні нашим читачам – юним і дорослішим. Депутат обласної ради начебто «у воду дивився» - саме ці книги були занесені в картотеку доукомплектування ЦБ.
Тому, звісно, величезне спасибі Андрію Вікторовичу за книги, які надзвичайно потрібні бібліотеці та її читачам.

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування