УВАГА! НОВІ КНИГИ!


Бібліотеки Мукачівської міської централізованої бібліотечної системи, днями, поповнили свої фонди. Понад 300 примірників книг надійшло до відділу обробки Мукачівської міської ЦБС через Комунальний заклад «Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф. Потушняка» (Закарпатської обласної ради) за програмами: відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.11.2018 «Про затвердження переліку книжкової продукції для поповнення бібліотечних фондів»; департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА; Інституту енциклопедичних досліджень НАН України.
Вже, деякі з цих книг, читачі та гості нашого міста можуть взяти в користування у відділі обслуговування центральної бібліотеки ім. О. Духновича. Пропонуємо нашим читачам «Дегустацію літературних новинок», зокрема - книжкові новинки з художньої літератури, історії, культури, мистецтва, живопису та краєзнавчої літератури. 
За більш детальною інформацією звертайтесь до нашої бібліотеки , де наші працівники зможуть вас ознайомити з новинками .

Хочеш пізнати світ – читай книжки!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування