"Пройдений шлях виміряю не верстами..."

   Травень місяць, що не день то свято. Але безперечно літературною подією травня для нашої бібліотеки став творчий ювілейний вечір Валентини Попелюшки «Пройдений шлях відміряю не верстами…» та презентація довгоочікуваної збірки «РИТОРИЧНЕ». 
  Аншлаг!Аншлаг!Аншлаг!!!!!!! Читальна зала нашої бібліотеки переповнена шанувальниками творчості цієї прекрасної талановитої поетеси. 
  Неймовірне емоційне піднесення панувало у душі кожного, хто був присутній 20 травня у читальній залі міської книгозбірні на творчій зустрічі «Пройдений шлях відміряю не верствами», з нагоди ювілею талановитої мукачівської поетеси, прозаїка, громадсько-культурної діячки Валентини Попелюшки, під час якого вона презентувала нову поетичну збірку «Риторичне». 
 Переповнена зала шанувальників творчості поетеси, друзі, рідні, колеги по перу, представники міської влади, громадських організацій, затамувавши подих, слухали розповідь надзвичайно талановитої жінки, яка розповідала про власну життєву долю, про кохання, яке змінило все її життя, про дітей і онуків, про те, що найбільше болить – війна на Сході України, рясно пересипаючи розповідь віршами-присвятами.
   Більше трьох годин зустрічі, пролетіли, як одна мить, всі щиро вітали поетесу, дякували за ті рядки, які лишають в серці всеохоплюючу любов та тепло.
  З нагоди ювілею за визначний вклад у розвиток культурно-мистецького та суспільно-громадського життя Мукачева відому мукачівську поетесу відзначено Грамотою відділу культури. Подяки за співпрацю, виховання підростаючого покоління та активну громадську позицію вручено від міського осередку Союзу жінок-українок, Мукачівської централізованої бібліотечної системи, Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу та ін.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування