Обережно! За кермом МАЖОР!


   Тиждень безпеки дорожнього руху, який проводиться за ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та підтримки Кабінету Міністрів України, спрямовано на усвідомлення учасниками дорожнього руху, представниками державних органів, громадських організацій, ділових кіл, засобів масової інформації відповідальності за життя людей, попередження передчасних втрат населення.

   Дорожньо-транспортний травматизм наносить людству шкоду, яку можна порівняти зі збитками від малярії і туберкульозу, разом взятих. Проте, якщо інфекційні хвороби залучають значну увагу політиків та засобів масової інформації, на їх рішення виділяються значні кошти, глобальна безпека на шляхах не отримує належної уваги суспільства.
   Дорогі мукачівці та гості міста. В підтримку Тижня безпеки дорожнього руху пропонуємо вашій увазі виставку-застереження «Обережно! Мажор за кермом!» . На жаль автомобільні пригоди та аварії за участю мажорів майже щодня стаються по всій Україні. Жодна справа не дійшла до логічного завершення. Впливові родичі, друзі або гроші вирішують будь-які питання на будь-якому рівні. Безкарність можновладців, їх родичів та друзів сприяє подальшому погіршенню стану безпеки на дорогах.
   Отож, будьте пильними та не дозволяйте цій страшній статистиці збільшуватися.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування