Презентація книги Олексія Тростянського «Хроники 10-го сада, или Дикие дети»

        28 листопада наша бібліотека святкувала презентацію книги ужгородського письменника Олексія Дрозд Тростянського «Хроники 10-го сада, или Дикие дети». Автор пропонованої книги вирішив написати про металістів та метал-як субкультуру, що з’явилася наприкінці 70-80 років, але сам роман зачіпає різні теми: музика, література, релігія, політика.
   На презентацію прийшли студенти коледжів та курсанти військового ліцею, мукачівські письменники: Валерій Степанов та Олександр Кушнір, вільний художник Віталій Панасюк, співачка Аліна Богдан, гості та читачі.
   Олексій  роповідав  про написання книги, демонстрував показ слайдів , відповідав на питання аудиторії. Підтримати письменника та любителя металу прийшла  його мама. В дарунок для неї Аліна виконала пісню «Мати».
 На презентацію була також запрошена Мирослава Пилипчинець- представник  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яка коротенько ознайомила присутніх з правами , обов’язками та залишила ознайомчі буклети  і контактні телефони для подальшої співпраці. 
  В читальній залі була облаштована виставка-інсталяція «Книга!Музика!Успіх!». В кінці заходу  автор подарував бібліотеці свю  книгу, та роздавав автографи і фотографувався з гостями свята. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування