Творча зустріч з Валентиною Попелюшкою та Стефанією Кромською

24 листопада о 15:00 всіх нас у нашій бібліотекці об'єднала її величність - книга. Знана поетеса,письменниця Валентина Попелюшка та художниця і київська письменниця  Стефанія Кромська презентували свої нові книги: "Отісатко" та "Мандрівна відьма". Сьогоднішній творчий вечір не став виключенням і наша зала була переповнена, як завжди. Презентовані книги поєднали і дорослу аудиторію і дитячу. Отож все про все порядку, як відбувалося, що діялося, які були гості свята.
Презентацію розпочала наша київська гостя, представник  з редакції «ОВК» -Євгенія Артеменко. Її розповідь зачарувала всіх присутніх. Ще колись маленькою дівчинкою вона приходила до мами на роботу в бібліотеку, і саме там захопилася книжкою, що і спонукало Євгенію   до роботи в редакції-  де виходить в світ і народжується книга.
Вероніка Тищук  відкрила маленький світ з  «Отісатко»  читанням цікавого уривку.  А далі Валентина  продовжила «гортати сторіночки» книжки, розповідаючи гостям  хто такий цей головний герой, як саме він народився , який шлях його чекав в майбутньому, трохи світу фантастики  і земна реальність, яку врятує доброта, любов до ближнього  та доброзичливість.
Олександра  Ціва  роважила всіх пісенькою  «Парасолька». Стефанія Кромська (Тася Гущина)  роповіла  коротенько про себе про сюжет книги. «Подорож звичайної відьми –жінки без віку і комплексів, яка сідає у львівський фірмовий експрес  і займаєтсься  звичними для себе справами-допомагає випадковим сусідам всіх пригощає та трохи чаклує. На якусь мить їй, як і звичайній жінці ,захотілося власного щастя, але відьми не закохуються».  Як зазначила Стефанія  всі персонажі реалістичні і не вигадані,а справжні.

А завершальним акордом святкового  дійства  були привітання та побажання гостей письменницям, переможцям  цьогорічного «Конкурсу талантів» від видавництва «ОВК»-Стефанії Кромській та Валентині Попелюшці.   Наприкінці святкової презентації всі отримали в подаруночки міні-печиво "Отісатко".

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування