28 жовтня до Інтернет-центру Мукачівської міської ЦБС завітали Люк Штеле – заступник пресс-аташе посольства США в Україні  та помічник Радника Посла США з питань культури Ольга Любинецька.
Візит пройшов в рамках проекту «Інтернет для читачів публічних бібліотек LEAP-ІІ“, в якому наша бібліотека взяла участь, і виграла черговий Грант.
В ході візиту директор бібліотеки Ольга Стадник ознайомила гостей з роботою Інтернет-центру нашої бібліотеки, якому цьогоріч виповнилося 10 років.
Про окремі акції в Інтернет-центрі, програми для людей з особливими фізичними потребами та інших соціально незахищених верств населення розповіла завідувачка Інтернет-центром Мирослава Загорчак.
Особливе зацікавлення викликало у наших гостей безкоштовне навчання пенсіонерів комп’ютерній грамотності, зокрема той факт, що 78 річна Софія Хіминець, прочитавши оголошення «Перший дзвінок для тих, кому за …50», успішно пройшла курс навчання.
Наприкінці зустрічі директор Мукачівської міської ЦБС Стадник О.А. провела екскурсію по бібліотеці.
Люк Штеле з цікавістю ознайомився з роботою структурних відділів бібліотеки і був приємно здивований тим, що в такий важкий фінансовий час в бібліотеці проходить заміна покрівлі, та ремонт приміщень ІІІ поверху.
В ході екскурсії Люк Штеле поцікавився, як бібліотека готується до відзначення 200 річчя Т.Г.Шевченка, і повідомив, що американський народ дуже шанує українського генія і теж відзначатиме його 200 літній ювілей.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування