Бібліографічний огляд літератури "Влада слова - найвища влада". ( До 65-річчя від дня народження шановного письменника, журналіста, видавця, Мирослава Дочинця).

   До 65-річчя від дня народження шановного письменника, журналіста, видавця, Почесного громадянина міста Мирослава Дочинця в нашій бібліотеці 12 вересня було проведено бібліографічний огляд літератури "Влада слова - найвища влада".

До читальної зали завітали курсанти Закарпатського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного Поля.

Відкрила захід бібліотекар сектору краєзнавчої літератури Світлана Лещинець. Вона привітала всіх присутніх і цікаво розповіла біографію та творчість письменника. З цікавістю слухали ліцеїсти огляд багатьох книг письменника, адже їх вийшло друком понад двадцять. Родзинкою заходу було читання оповідань письменника з книги "Світло семи днів. Маленькі історії для душі". Їх прочитала присутнім бібліотекар юнацького абонементу Валентина Томишин.

На закінчення присутні познайомилися з матеріалами, представленими на книжковій виставці "Мирослав Дочинець - український письменник, журналіст, видавець" та зробили спільне фото.

Познайомитися з творчістю Мирослава Дочинця зможе кожен, завітавши в сектор краєзнавчої літератури міської центральної бібліотеки імені О. Духновича.























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

”НІ – насильству в сім’ї”

Година спілкування