Година мужності - «Гордість і душа держави,її надія та оберіг».

         1 жовтня в Україні відзначається визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців на всіх етапах її багатовікової історії.

День захисника і захисниць – передусім свято тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям, працювати, творити, виховувати дітей.

        З нагоди урочистих відзначень та святкувань в нашій бібліотеці проведено Годину мужності- «Гордість і душа держави,її надія та оберіг». Де справді були присутні «гордість і душа держави» - а це ліцеїсти Закарпатського обласного ліцею з ПВФП ім..Героїв Красного поля та їх педагоги.
З вітальним словом до присутніх звернувся офіцер-прикордонник, Василенко Олександр Васильович. Який побажав юним ліцеїстам мирного неба, гарного навчання, мужності,підтримки один до одного та палкої любові до України.
Учасник бойових дій - Чепак Василь розповів про боротьбу з російським агресором та виконав пісню «Мальви» (розчуливши всіх до сліз).
         Для присутніх було презентовано книгу «Почесні громадяни міста». Де особливу увагу було наголошено на розділі «Герої серед героїв, мужні серед мужніх».
На сам кінець голова бард-клубу «Аквамарин» Оксана Коваленко привітала всіх присутніх святом та виконала низку патріотичних пісень.










Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування