Держава. Влада. Суспільство.

Мораль і Право, Право і Закон –

Рушійні сили для життя людини,

А їх знання надасть нам вірний тон

У розвиток держави – України.

Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.
В рамках відзначення цих дат в нашій бібліотеці пройшов тематичний огляд книг «Держава. Влада. Суспільство», який провела бібліотекар читальної зали - Мікла Марія Андріївна.
Тематика проведеного заходу в рамках Тижня права інформує та сприяє підвищенню рівня правової культури читачів бібліотеки, інформованості молоді про їхні конституційні права та обов’язки, можливості їх реалізації та захисту.
На постійно діючому стенді в читальній залі «Держава. Влада. Суспільство», (який періодично оновлюється новими книгами), представлені новинки правознавчих видань із фонду бібліотеки. Ці видання сприятимуть поглибленню правових знань та формуванню правової культури наших читачів.
В цілому, такі заходи Тижня права спрямовані на підвищення рівня правової культури кожного члена суспільства. Знання своїх прав та вміння ними користуватись є невід’ємною частиною якісного життя кожного українця.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування