З Днем Захисника Вітчизни!


 10 жовтня у читальній залі Мукачівської міської центральної бібліотеки ім. О.Духновича відбулася Година слави “Нам Україна вище над усе!”, участь у якій взяли військовослужбовці, учасники АТО, вихованці Мукачівського військового ліцею.
   Глибокоемоційними стали виступи та присутність цього дня у залі наших захисників: Рустама Росула, Миколи Вуйтика, Олександра Гієвого, Владислава Швеця та інших. Зі словами вітань до присутніх звернулася і головний спеціаліст відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради Катерина Могилевець, яка щиро подякувала нашим захисникам за героїзм і мужність та вручила від імені міської влади подяки майбутнім захисникам країни - юним курсантам.
   На учасників заходу чекала також святкова літературно-музична програма за участі поетів літературного об'єднання “Рідне слово” - Іми Микуліної та Богдана Сливчука, учнів Мукачівської дитячої школи мистецтв #1 ім. С. Мартона - вокального дуету у складі Олександри Косицької та Юліанни Кабацій (викладач - Інна Небесна), Дмитра Зийбера (викладач Ігор Білик), учениці Мукачівської дитячої школи мистецтв #2 Іванки Томаш (викладач Олексій Тулюк), а також учасниць зразкової естрадної студії міського Будинку культури Аліни Попович та Вікторії Купинець (керівник Олег Сватанов).

































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

”НІ – насильству в сім’ї”

Презентація книги Володимира Маслова „Материя чувств”

Година спілкування